Wes Bentley

Familjeträd för Wes Bentley

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Wesley Cook Bentley

Amerikansk skådespelare

Född 4 september 1978 Jonesboro, Arkansas , Amerikas förenta stater (45 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Wes BENTLEY (1978)

Mer information

Wes Bentley, född 4 september 1978 i Jonesboro, Arkansas, är en amerikansk skådespelare känd bland annat för rollerna som Ricky Fitts i filmen American Beauty, Blackheart i Ghost Rider, Seneca Crane i The Hunger Games och som Jamie Dutton i Yellowstone

...   Wes Bentley, född 4 september 1978 i Jonesboro, Arkansas, är en amerikansk skådespelare känd bland annat för rollerna som Ricky Fitts i filmen American Beauty, Blackheart i Ghost Rider, Seneca Crane i The Hunger Games och som Jamie Dutton i Yellowstone


Filmografi i urval
1999 – American Beauty
2007 – Ghost Rider
2012 – The Hunger Games
2014 – Interstellar
2014 – American Horror Story: Freak Show (TV-serie)
2015 – American Horror Story: Hotel (TV-serie)
2016 – Peter och draken Elliott


Externa länkar
Wes Bentley på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.