Brandon Boyd

Familjeträd för Brandon Boyd

Författare, Nutida sångare och musiker, Bokförlag, producent

AmerikanskFödd Brandon Charles Boyd

Amerikansk sångare

Född 15 februari 1976 Van Nuys, California , Amerikas förenta stater (48 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Brandon BOYD (1976)

Mer information

Brandon Charles Boyd, född 15 februari 1976 i Van Nuys, Kalifornien, är en amerikansk sångare, känd som medlem i rockbandet Incubus.

...   Brandon Charles Boyd, född 15 februari 1976 i Van Nuys, Kalifornien, är en amerikansk sångare, känd som medlem i rockbandet Incubus.


Diskografi
Med Incubus
Fungus Amongus (1995)
Enjoy Incubus (EP) (1997)
S.C.I.E.N.C.E. (1997)
Make Yourself (1999)
Morning View (2001)
A Crow Left of the Murder... (2004)
Light Grenades (2006)
Monuments and Melodies (2009)
If Not Now, When? (2011)
Trust Fall (Side A) (EP) (2015)
8 (2017)
Trust Fall (Side B) (EP) (2020)
Soloalbum
The Wild Trapeze (2010)
Med Sons of the Sea
Compass (EP) (2013)
Sons of the Sea (2013)
Som bidragande musiker
Strait Up – Snot (2000)
Leave on Your Makeup – Ben Kenney (2013)


Referenser


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Brandon Boyd.
Officiell webbplats (Incubus)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.