Michael Emerson

Familjeträd för Michael Emerson

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Michael Emerson

Amerikansk skådespelare

Född 7 september 1954 Cedar Rapids, Iowa , Amerikas förenta stater (69 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Michael EMERSON (1954)

Mer information

Michael Emerson, född 7 september 1954 i Cedar Rapids, Iowa, är en amerikansk skådespelare känd bland annat från TV-serien Lost där han spelade Benjamin Linus. Han har även gjort många roller på teaterscenen.
Han är gift med skådespelaren Carrie Preston sedan 1998.
...   Michael Emerson, född 7 september 1954 i Cedar Rapids, Iowa, är en amerikansk skådespelare känd bland annat från TV-serien Lost där han spelade Benjamin Linus. Han har även gjort många roller på teaterscenen.
Han är gift med skådespelaren Carrie Preston sedan 1998.


Filmografi, i urval

1997 – The Journey

2000 – Advokaterna

2002 – Unfaithful

2004 – Saw

2004 – Straight-Jacket

2005 – 29th and Gay

2005 – The Inside (Tv-serie)

2005 – The Legend of Zorro
2006 - 2010 - Lost
2011 – Person of Interest (TV-serie)
2019 – The name of the rose (TV-serie)


Externa länkar
Michael Emerson på Internet Movie Database (engelska)
Wikimedia Commons har media som rör Michael Emerson.



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.