Jonah Hill

Familjeträd för Jonah Hill

Skådespelare och artister, Regissörer

AmerikanskFödd Jonah Hill Feldstein

Amerikansk komiker, skådespelare och filmskapare

Född 20 december 1983 Los Angeles, California , Amerikas förenta stater (40 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Jonah HILL (1983)

Mer information

Jonah Hill Feldstein, född 20 december 1983 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk skådespelare och filmskapare. Han har haft framgångar som skådespelare med filmer som På smällen, Dumpad och Supersugen.
Han har även gästskådespelat i serier som Simpsons (röst), Reno 911!, Wainy Days, Human Giant och Campus Ladies och varit värd för Saturday Night Live 5 gånger.
Hill har vid två tillfällen nominerats till en Oscar för Bästa manliga biroll; 2012 för rollen som Peter Brand i Moneyball och 2014 för rollen som Donnie Azoff i The Wolf of Wall Street.
...   Jonah Hill Feldstein, född 20 december 1983 i Los Angeles, Kalifornien, är en amerikansk skådespelare och filmskapare. Han har haft framgångar som skådespelare med filmer som På smällen, Dumpad och Supersugen.
Han har även gästskådespelat i serier som Simpsons (röst), Reno 911!, Wainy Days, Human Giant och Campus Ladies och varit värd för Saturday Night Live 5 gånger.
Hill har vid två tillfällen nominerats till en Oscar för Bästa manliga biroll; 2012 för rollen som Peter Brand i Moneyball och 2014 för rollen som Donnie Azoff i The Wolf of Wall Street.


Filmografi i urval
2004 – I Heart Huckabees
2005 – Pancho's Pizza
2005 – The 40 Year Old Virgin
2006 – Grandma's Boy
2006 – Click
2006 – Accepted
2006 – 10 Items or Less
2007 – Rocket Science
2007 – På smällen
2007 – Evan den allsmäktige
2007 – Supersugen
2007 – Walk Hard: The Dewey Cox Story
2008 – Strange Wilderness
2008 – Horton (röst som Tommy)
2008 – Dumpad
2008 – Just Add Water
2009 – Natt på museet 2
2009 – Funny People
2009 – The Invention of Lying
2010 – Cyrus
2010 – Draktränaren (röst som Snor-Per)
2010 – Get Him to the Greek
2010 – Megamind (röst som Hal Stewart/Tighten)
2010 – The Adventurer's Handbook
2011 – Moneyball
2011 – The Sitter
2012 – 21 Jump Street
2012 – Grannpatrullen
2012 – Django Unchained
2013 – This Is the End
2013 – The Wolf of Wall Street
2014 – Lego-filmen (röst som Green Lantern)
2014 – Draktränaren 2 (röst som Snor-Per)
2014 – 22 Jump Street
2015 – True Story
2016 – Hail Caesar!
2016 – War Dogs
2016 – Sausage Party (röst som Carl)
2019 – Lego-filmen 2 (röst som Green Lantern)
2019 – Draktränaren 3 (röst som Snor-Per)


Källor
Den här artikeln är helt eller delvis baserad på material från engelskspråkiga Wikipedia, Jonah Hill, 2 mars 2008.


Noter


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Jonah Hill.
Jonah Hill på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.