Frederic Forrest

Familjeträd för Frederic Forrest

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Frederic Fenimore Forrest

Amerikansk skådespelare

Född 23 december 1936 Waxahachie, Texas , Amerikas förenta stater

Dog 23 juni 2023 Santa Monica, California , Amerikas förenta stater

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Frederic FORREST (1936)

Mer information

Frederic Forrest, född 23 december 1936 i Waxahachie, Texas, död 23 juni 2023 i Santa Monica, Kalifornien, var en amerikansk skådespelare. Forrest medverkade bland annat i biroller i flera av Francis Ford Coppolas filmer, bland annat i Apocalypse 1979. Han var nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll i The Rose 1979. En annan uppmärksammad biroll han gjort var den som en överskottsaffärsinnehavare med nynazistiska sympatier i Falling Down 1993.

...   Frederic Forrest, född 23 december 1936 i Waxahachie, Texas, död 23 juni 2023 i Santa Monica, Kalifornien, var en amerikansk skådespelare. Forrest medverkade bland annat i biroller i flera av Francis Ford Coppolas filmer, bland annat i Apocalypse 1979. Han var nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll i The Rose 1979. En annan uppmärksammad biroll han gjort var den som en överskottsaffärsinnehavare med nynazistiska sympatier i Falling Down 1993.


Filmografi i urval
1974 – Avlyssningen
1979 – Apocalypse
1979 – The Rose
1981 – Älskling, jag hatar dig!
1983 – Valley Girl
1987 – 21 Jump Street (TV-serie)
1988 – Tucker – en man och hans dröm
1989 – Music Box – skuggor ur det förflutna
1989 – Den långa färden (TV-serie)
1990 – The Two Jakes
1993 – Falling Down
2002 – Path to War (TV-film)


Källor


Externa länkar
Frederic Forrest på Internet Movie Database (engelska)
Frederic Forrest på Svensk Filmdatabas



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.