Ben Foster

Familjeträd för Ben Foster

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Benjamin A. Foster

Amerikansk skådespelare

Född 29 oktober 1980 Boston, Massachusetts , Amerikas förenta stater (43 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Ben FOSTER (1980)

Mer information

Den här artikeln handlar om skådespelaren, för fotbollsspelaren se Ben Foster (fotbollsspelare)Benjamin A. "Ben" Foster, född 29 oktober 1980 i Boston i Massachusetts, är en amerikansk skådespelare. Han är bland annat känd för rollerna som Russell Corwin i TV-serien Six Feet Under, Angel i X-Men: The Last Stand och Medivh i Warcraft: The Beginning.
Han är äldre bror till skådespelaren Jon Foster. 2012–2015 hade Ben Foster ett förhållande med skådespelaren Robin Wright. Paret förlovade sig 2014 men bestämde sig att gå skilda vägar 12 november samma år. Tidigt 2015 förlovade de sig igen men förhållandet tog slut på nytt i augusti 2015.
I oktober 2016 förlovade han sig med Laura Prepon och paret gifte sig i juni 2018. Paret har två barn tillsammans.
...   Den här artikeln handlar om skådespelaren, för fotbollsspelaren se Ben Foster (fotbollsspelare)Benjamin A. "Ben" Foster, född 29 oktober 1980 i Boston i Massachusetts, är en amerikansk skådespelare. Han är bland annat känd för rollerna som Russell Corwin i TV-serien Six Feet Under, Angel i X-Men: The Last Stand och Medivh i Warcraft: The Beginning.
Han är äldre bror till skådespelaren Jon Foster. 2012–2015 hade Ben Foster ett förhållande med skådespelaren Robin Wright. Paret förlovade sig 2014 men bestämde sig att gå skilda vägar 12 november samma år. Tidigt 2015 förlovade de sig igen men förhållandet tog slut på nytt i augusti 2015.
I oktober 2016 förlovade han sig med Laura Prepon och paret gifte sig i juni 2018. Paret har två barn tillsammans.


Filmografi
1999 – Liberty Heights
2001 – Get Over It
2002 – Bang Bang You're Dead (TV-serie)
2002 – Phone Booth
2003 – 11:14
2004 – The Punisher
2004 – Six Feet Under (TV-serie)
2005 – Gisslan
2006 – X-Men: The Last Stand
2007 – 30 Days of Night
2007 – Alpha Dog
2007 – 3:10 to Yuma
2008 – Birds of America
2009 – The Messenger
2009 – Pandorum
2010 – Here
2011 – The Mechanic
2011 – 360
2012 – Contraband
2013 – Kill Your Darlings
2013 – Lone Survivor
2015 – The Finest Hours
2016 – Warcraft
2016 – Hell or High Water
2016 – Inferno


Källor


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Ben Foster.
Ben Foster på Internet Movie Database (engelska)
Ben Foster på Svensk Filmdatabas
The official Meeting Place for Ben Foster fans
Ben Foster's site



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.