Elisabeth Frisk

Familjeträd för Elisabeth Frisk

Skådespelare och artister

SvenskFödd Elisabeth Frisk

Svensk skådespelare

Född 24 oktober 1909 Hudiksvall , Sverige

Dog 27 februari 1986 Hallsberg , Sverige

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Elisabeth FRISK (1909)

Mer information

Elisabeth Frisk, född 24 oktober 1909 i Hudiksvall, död 27 februari 1986 i Hallsberg, eller 4 oktober 1985 på Lidingö, var en svensk skådespelare.

...   Elisabeth Frisk, född 24 oktober 1909 i Hudiksvall, död 27 februari 1986 i Hallsberg, eller 4 oktober 1985 på Lidingö, var en svensk skådespelare.


Filmografi

1928 – Parisiskor

1929 – Säg det i toner

1930 – Norrlänningar

1930 – Fridas visor

1931 – Halvvägs till himlen

1931 – Farornas paradis

1931 – Dantes mysterier

1931 – En kärleksnatt vid Öresund

1931 – Erämaan turvissa

1934 – En bröllopsnatt på Stjärnehov


Teater


Roller


Se även
Fresk (släkt)


Referenser


Externa länkar
Elisabeth Frisk på Svensk Filmdatabas
Elisabeth Frisk på Internet Movie Database (engelska)
Erämaan turvissa på Elonet



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.