Charley Grapewin

Familjeträd för Charley Grapewin

Skådespelare och artister, Författare

AmerikanskFödd Charles Ellsworth Grapewin

Amerikansk skådespelare

Född 20 december 1869 Xenia, Ohio , Amerikas förenta stater

Dog 2 februari 1956 Corona, California , Amerikas förenta stater

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Charley GRAPEWIN (1869)

Mer information

Charley Grapewin, född 20 december 1869 i Xenia, Ohio, död 2 februari 1956 i Corona, Kalifornien, var en amerikansk skådespelare. Grapewin medverkade i över 100 filmer. Bland notabla roller kan nämnas farbror Henry i Trollkarlen från Oz (1939), och som farfar i Vredens druvor (1940).

...   Charley Grapewin, född 20 december 1869 i Xenia, Ohio, död 2 februari 1956 i Corona, Kalifornien, var en amerikansk skådespelare. Grapewin medverkade i över 100 filmer. Bland notabla roller kan nämnas farbror Henry i Trollkarlen från Oz (1939), och som farfar i Vredens druvor (1940).


Filmografi
1932 – Hårda viljor
1934 – Anne på Grönkulla
1935 – Vid 19 år
1936 – Den förstenade skogen
1936 – Situationens herre
1936 – Storstaden lockar
1937 – A Family Affair
1937 – Havets hjältar
1939 – Trollkarlen från Oz
1940 – Vredens druvor
1940 – Nattens vargar
1941 – De dog med stövlarna på
1941 – Deras hela värld
1944 – Smekmånad på prov


Referenser


Noter


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Charley Grapewin.
Charley Grapewin på Svensk Filmdatabas
Charley Grapewin på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.