Arno

Familjeträd för Arno

Nutida sångare och musiker

BelgareFödd Arnold Charles Ernest Hintjens

Belgisk rocksångare

Född 21 maj 1949 Oostende , Belgien (72 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. ARNO (1949)

Mer information

Arnold Charles Ernest Hintjens, artistnamn Arno, född 21 maj 1949 i Oostende, är en belgisk rocksångare. På 1970- och 80-talen var han sångare i gruppen TC Matic, för vilken han skrev den mesta musiken och texterna tillsammans med Jean-Marie Aerts. När bandet splittrades 1986 inledde Arno Hintjens en solokarriär.

...  
Diskografi (solo)
Arno (1986)
Charlatan (1988)
Ratata (1990)
Tracks From The Story (1992)
Idiots Savants (1993)
Water (1994)
À La Française (1995)
Live À La Française (1997)
Give Me The Gift (1997)
European Cow Boy (1999)
À Poil Commercial (1999)
Le Best Of (2000)
Arno Charles Ernest (2002)
Longbox (2002)
French Bazaar (2004)
Live in Brussels (2005)
Jus De Box (2007)
Covers Cocktail (2008)
Brussld (2010)
Future Vintage (2012)
Le coffret essentiel (2014)


Referenser


Källor
Artikeln är delvis baserad på motsvarande artikel på engelskspråkiga Wikipedia.


Noter


Externa länkar
Officiell hemsida



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0


 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.