Gayle Hunnicutt

Familjeträd för Gayle Hunnicutt

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Virginia Gayle Hunnicutt

Amerikansk skådespelare

Född 6 februari 1943 Fort Worth, Texas , Amerikas förenta stater

Dog 31 augusti 2023 London, England , Storbritannien

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Gayle HUNNICUTT (1943)

Mer information

Gayle Hunnicutt, född 6 februari 1943 i Fort Worth, Texas, död 31 augusti 2023 i London, Storbritannien, var en amerikansk skådespelare.
Efter en del skådespelarerfarenhet från lokala teatrar gjorde hon filmdebut 1966 i De vilda änglarna, och spelade i Scorpio (1974). Åren 1989–1991 medverkade hon i TV-serien Dallas.
Hunnicutt var gift med skådespelaren David Hemmings 1968–1975. Tillsammans är de föräldrar till skådespelaren Nolan Hemmings.
...   Gayle Hunnicutt, född 6 februari 1943 i Fort Worth, Texas, död 31 augusti 2023 i London, Storbritannien, var en amerikansk skådespelare.
Efter en del skådespelarerfarenhet från lokala teatrar gjorde hon filmdebut 1966 i De vilda änglarna, och spelade i Scorpio (1974). Åren 1989–1991 medverkade hon i TV-serien Dallas.
Hunnicutt var gift med skådespelaren David Hemmings 1968–1975. Tillsammans är de föräldrar till skådespelaren Nolan Hemmings.


Filmografi i urval
De vilda änglarna (1966)
Smart (1966)
Kärlek ombord (1980)
The Adventures of Sherlock Holmes (1984)
A Woman of Substance (1985)
Dallas (1989)


Referenser


Externa länkar
Gayle Hunnicutt på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.