Ellie Kemper

Familjeträd för Ellie Kemper

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Elizabeth Claire Kemper

Amerikansk skådespelare

Född 2 maj 1980 Kansas City, Missouri , Amerikas förenta stater (44 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Ellie KEMPER (1980)

Mer information

Elizabeth Claire "Ellie" Kemper, född 2 maj 1980 i Kansas City i Missouri, är en amerikansk skådespelare, komiker och författare.
Kemper är bland annat känd för sin roll som Erin Hannon i den amerikanska versionen av The Office. Hon har även spelat i långfilmer som Bridesmaids (2011) och 21 Jump Street (2011). Sedan 2015 spelar hon titelrollen i humorserien Unbreakable Kimmy Schmidt.
...   Elizabeth Claire "Ellie" Kemper, född 2 maj 1980 i Kansas City i Missouri, är en amerikansk skådespelare, komiker och författare.
Kemper är bland annat känd för sin roll som Erin Hannon i den amerikanska versionen av The Office. Hon har även spelat i långfilmer som Bridesmaids (2011) och 21 Jump Street (2011). Sedan 2015 spelar hon titelrollen i humorserien Unbreakable Kimmy Schmidt.


Filmografi (i urval)
2009–2012 – The Office (TV-serie)
2010 – Get Him to the Greek
2010 – Somewhere
2011 – Bridesmaids
2012 – 21 Jump Street
2012–2013 – The Mindy Project (TV-serie) (3 avsnitt)
2013–2018 – Sofia den första (TV-serie) (röst)
2014 – Sex Tape
2015–2018 – Bara björnar (TV-serie) (röst)
2015–2019 – Unbreakable Kimmy Schmidt (TV-serie)
2020 – The Simpsons (TV-serie) (röst)
2021 – Home Sweet Home Alone


Referenser


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Ellie Kemper.
Ellie Kemper på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.