Jane Krakowski

Familjeträd för Jane Krakowski

Skådespelare och artister, Nutida sångare och musiker

AmerikanskFödd Jane Krajkowski

Amerikansk skådespelare

Född 11 oktober 1968 Parsippany, New Jersey , Amerikas förenta stater (55 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Jane KRAKOWSKI (1968)

Mer information

Jane Krakowski, född Krajkowski den 11 oktober 1968 i Parsippany i Morris County, New Jersey, är en amerikansk skådespelare och sångare.
Krakowski slog igenom när hon spelade rollen som Ally McBeals sekreterare Elaine Vassal. Krakowski har en bred skådespelarbakgrund med erfarenhet av både teater, film och TV-produktion. Hon har två gånger blivit nominerad till Emmy Award. En av hennes mest framträdande roller var som Jenna Maroney i TV-serien 30 Rock.
...   Jane Krakowski, född Krajkowski den 11 oktober 1968 i Parsippany i Morris County, New Jersey, är en amerikansk skådespelare och sångare.
Krakowski slog igenom när hon spelade rollen som Ally McBeals sekreterare Elaine Vassal. Krakowski har en bred skådespelarbakgrund med erfarenhet av både teater, film och TV-produktion. Hon har två gånger blivit nominerad till Emmy Award. En av hennes mest framträdande roller var som Jenna Maroney i TV-serien 30 Rock.


Filmografi i urval
1983 - Ett päron till farsa! - kusin Vicki
1991 - Steg för steg - Lynne
1996 - Änka på låtsas - Christine
1997–2002 – Ally McBeal (TV-serie)
1998 - Dance with Me - Patricia
1999 - Go - Irene
2000 - Familjen Flinta i Viva Rock Vegas - Betty O'Shale
2004 - Alfie - Dorie
2006 - Boog & Elliot - Vilda vänner - Giselle
2006–2012 – 30 Rock (TV-serie)
2009 – Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
2015–2016 – Unbreakable Kimmy Schmidt (TV-serie) - Jacqueline Voorhees


Externa länkar
Jane Krakowski på Internet Movie Database (engelska)
Jane Krakowski på Internet Broadway Database (engelska)
Jane Krakowski på Svensk Filmdatabas



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.