Barbara Lawrence

Familjeträd för Barbara Lawrence

Skådespelare och artister, Industri- och affärsmän, Model

AmerikanskFödd Barbara Jo Lawrence

Amerikansk skådespelare och fotomodell

Född 24 februari 1930 Carnegie, Oklahoma , Amerikas förenta stater

Dog 13 november 2013 Los Angeles, California , Amerikas förenta stater

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Barbara LAWRENCE (1930)

Mer information

Ej att förväxla med Barbara Lawrence (zoolog)Barbara Lawrence, född 24 februari 1930 i Carnegie, Oklahoma, död 13 november 2013, var en amerikansk skådespelare och fotomodell. Hon var bland annat kontrakterad av filmbolagen Twentieth Century Fox och Metro-Goldwyn-Mayer.
Hon har en stjärna för arbete inom television på Hollywood Walk of Fame vid adressen 1735 Vine Street.
...   Ej att förväxla med Barbara Lawrence (zoolog)Barbara Lawrence, född 24 februari 1930 i Carnegie, Oklahoma, död 13 november 2013, var en amerikansk skådespelare och fotomodell. Hon var bland annat kontrakterad av filmbolagen Twentieth Century Fox och Metro-Goldwyn-Mayer.
Hon har en stjärna för arbete inom television på Hollywood Walk of Fame vid adressen 1735 Vine Street.


Filmografi
1946 – Margie
1948 – Gatan utan namn
1948 – Otrogen u.p.a.
1949 – Min man – eller din?
1949 – Tjuvarnas marknad
1949 – Tjusiga professorn
1955 – Oklahoma!
1957 – Djävulsranchen
1958 – Perry Mason (TV-serie) (fyra avsnitt 1958-1962)
1960 – Bröderna Cartwright (TV-serie) (ett avsnitt)


Källor


Externa länkar
Barbara Lawrence på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.