Carlos Bernard

Familjeträd för Carlos Bernard

Skådespelare och artister, Regissörer

AmerikanskFödd Carlos Bernard Papierski

Amerikansk skådespelare

Född 12 oktober 1962 Evanston, Illinois , Amerikas förenta stater (61 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Carlos BERNARD (1962)

Mer information

Carlos Bernard Papierski, född 12 oktober 1962 i Evanston, Illinois, är en amerikansk skådespelare.
Bernard är mest känd för sin roll i 24 som CTU-agenten Tony Almeida.
...   Carlos Bernard Papierski, född 12 oktober 1962 i Evanston, Illinois, är en amerikansk skådespelare.
Bernard är mest känd för sin roll i 24 som CTU-agenten Tony Almeida.


Filmografi (urval)
1997 - Sunset Beach - Intern
1999 - Babylon 5: A Call to Arms
2001 - Walker, Texas Ranger - Without a Sound - Raoul "Skull" Hidalgo
2001 - 2007 - 24 - Tony Almeida
2001 - Dallas


Externa länkar
Holy Carlos Barnard - Fan Site

Carlos Bernard på Internet Movie Database (engelska)

Wikimedia Commons har media som rör Carlos Bernard.



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.