Billie Piper

Familjeträd för Billie Piper

Skådespelare och artister, Nutida sångare och musiker

StorbritannienFödd Leian Paul Piper

Brittisk sångerska och skådespelare

Född 22 september 1982 Swindon, Wiltshire, England , Storbritannien (41 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Billie PIPER (1982)

Mer information

Billie Piper, född Lianne Piper 22 september 1982 i Swindon, Wiltshire, är en brittisk sångerska och skådespelare.
Hon har bland annat spelat rollen som Rose Tyler i TV-serien Doctor Who. Hon har även haft huvudrollen i En callgirls dagbok, som handlar om en lyxprostituerad kvinna och hennes vardag.
Piper var 2001–2007 gift med Chris Evans men paret separerade redan 2004. Hon var 2007-2016 gift med skådespelaren Laurence Fox. Piper och Fox har två barn tillsammans.
...   Billie Piper, född Lianne Piper 22 september 1982 i Swindon, Wiltshire, är en brittisk sångerska och skådespelare.
Hon har bland annat spelat rollen som Rose Tyler i TV-serien Doctor Who. Hon har även haft huvudrollen i En callgirls dagbok, som handlar om en lyxprostituerad kvinna och hennes vardag.
Piper var 2001–2007 gift med Chris Evans men paret separerade redan 2004. Hon var 2007-2016 gift med skådespelaren Laurence Fox. Piper och Fox har två barn tillsammans.


Filmografi (urval)
2007 – 2011 – En callgirls dagbok – Belle
2007 – Mansfield Park – Fanny Price
2005 – 2010 – Doctor Who – Rose Tyler
2003 – The Canterbury Tales – Alison


Diskografi
1999 – Honey to the B med låten Girlfriend
2000 – Walk of Life
2005 – The Best of Billie


Externa länkar
Billie Piper på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.