Carrie Preston

Familjeträd för Carrie Preston

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Carrie Elizabeth Preston

Amerikansk skådespelare

Född 21 juni 1967 Macon, Georgia , Amerikas förenta stater (57 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Carrie PRESTON (1967)

Mer information

Carrie Preston, född 21 juni 1967 i Macon, Georgia, är en amerikansk skådespelerska, producent och regissör. Hon är känd för sitt arbete på TV-serierna True Blood, Person of Interest, The Good Wife och The Good Fight. Preston fick uppskattning från kritiker för sin framställning av Elsbeth Tascioni på serierna The Good Wife and The Good Fight.
Hon är gift med skådespelaren Michael Emerson sedan 1998.
...   Carrie Preston, född 21 juni 1967 i Macon, Georgia, är en amerikansk skådespelerska, producent och regissör. Hon är känd för sitt arbete på TV-serierna True Blood, Person of Interest, The Good Wife och The Good Fight. Preston fick uppskattning från kritiker för sin framställning av Elsbeth Tascioni på serierna The Good Wife and The Good Fight.
Hon är gift med skådespelaren Michael Emerson sedan 1998.


Filmografi, i urval

1998 – Kod Mercury
2007 - Lost, avsnitt The Man Behind the Curtain (gästroll i TV-serie)
2008–2013 – True Blood (TV-serie)
2010–2016 – The Good Wife (TV-serie) (14 avsnitt)

2017 – To the bone
2017–2018 – The Good Fight (TV-serie) (4 avsnitt)


Källor


Externa länkar
Carrie Preston på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.