Jason Priestley

Familjeträd för Jason Priestley

Skådespelare och artister, Regissörer

CanadensareFödd Jason Bradford Priestley

Kanadensisk-amerikansk skådespelare

Född 28 augusti 1969 North Vancouver, British Columbia , Kanada (54 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Jason PRIESTLEY (1969)

Mer information

Jason Bradford Priestley, född 28 augusti 1969 i Vancouver, British Columbia, är en kanadensisk-amerikansk skådespelare. Han är mest känd för sin medverkan i TV-serien Beverly Hills, där han spelade Brandon Walsh mellan 1990 och 1998.
Priestley medverkade också i TV-serien Tru Calling 2004–2005. Han är gift med make-up artisten Naomi Lowde. Han blev amerikansk medborgare 2007.
...   Jason Bradford Priestley, född 28 augusti 1969 i Vancouver, British Columbia, är en kanadensisk-amerikansk skådespelare. Han är mest känd för sin medverkan i TV-serien Beverly Hills, där han spelade Brandon Walsh mellan 1990 och 1998.
Priestley medverkade också i TV-serien Tru Calling 2004–2005. Han är gift med make-up artisten Naomi Lowde. Han blev amerikansk medborgare 2007.


Filmografi
The Boy Who Could Fly (1986)
Watchers (1988)
Nowhere to Run (1989)
Tombstone (1993)
Vad pojkar vill ha (1993)
Coldblooded (1995)
Hacks (1997)
Love and Death on Long Island (1997)
Conversations in Limbo (1998)
The Thin Pink Line (1998)
Choose Life (1999)
The Highwayman (1999)
Standing on Fishes (1999)
Eye of the Beholder (1999)
Dill Scallion (1999)
Zigs (2000)
The Fourth Angel (2001)
Darkness Falling (2002)
Fancy Dancing (2002)
Time of the Wolf (2002)
Cover Story (2002)
Cherish (2002)
Warning: Parental Advisory (2002)
Die Mommie Die! (2003)
Sleep Murder (2004)
The Lady in Question is Charles Busch (2006)
Above and Beyond (2006)
Courage (2009)
Börje – The Journey of a Legend (2023)


Externa länkar

Jason Priestley på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.