Tom Skerritt

Familjeträd för Tom Skerritt

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Thomas Roy Skerritt

Amerikansk skådespelare

Född 25 augusti 1933 Detroit, Michigan , Amerikas förenta stater (90 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Tom SKERRITT (1933)

Mer information

Tom Skerritt, född 25 augusti 1933 i Detroit, Michigan, är en amerikansk skådespelare.
Skerritt har medverkat i över 40 långfilmer och många TV-serier sedan 1962. Bland annat har han medverkat i M*A*S*H (1970), Alien (1979 - där han spelade rymdskeppet Nostromos kapten Dallas, Top Gun (1986) - där han spelade Tom Cruises mentor och Där floden flyter fram (1992) - där han spelade predikanten och fadern till Craig Sheffer och Brad Pitt.
...   Tom Skerritt, född 25 augusti 1933 i Detroit, Michigan, är en amerikansk skådespelare.
Skerritt har medverkat i över 40 långfilmer och många TV-serier sedan 1962. Bland annat har han medverkat i M*A*S*H (1970), Alien (1979 - där han spelade rymdskeppet Nostromos kapten Dallas, Top Gun (1986) - där han spelade Tom Cruises mentor och Där floden flyter fram (1992) - där han spelade predikanten och fadern till Craig Sheffer och Brad Pitt.


Filmografi i urval
2006 – I ondskans våld
2006 – Mammoth
1997 – Kontakt
1992-1996 - Småstadsliv (TV-serie)
1992 – Singles
1992 – Där floden flyter fram
1992 – Sista draget
1989 – Blommor av stål
1988 – Poltergeist III
1987 – Med livet som insats
1986 – Top Gun
1983 – Dead Zone
1979 – Alien
1970 – M*A*S*H


Externa länkar
Tom Skerritt på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.