Aaron Paul

Familjeträd för Aaron Paul

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Aaron Paul Sturtevant

Amerikansk skådespelare

Född 27 augusti 1979 Emmett, Idaho , Amerikas förenta stater (44 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Aaron PAUL (1979)

Mer information

Aaron Michael Paul, ursprungligen Aaron Paul Sturtevant, född 27 augusti 1979 i Emmett, Idaho, är en amerikansk skådespelare.
Paul spelade rollen som Jesse Pinkman i AMC-serien Breaking Bad, en roll som han vunnit tre Emmy Awards för. Innan dess figurerade han i en musikvideo för Korn samt hade småroller i Mission: Impossible III, K-Pax och National Lampoon's Van Wilder. Han har även gjort en del gästroller i TV-serier och filmer som The Last House on the Left, Medium, The 4400, Close to Home, The Closer, Numb3rs, Big Love, Sleeper Cell och The Price is Right. Han medverkar nu i serien The Path (HBO) säsong 2.
...   Aaron Michael Paul, ursprungligen Aaron Paul Sturtevant, född 27 augusti 1979 i Emmett, Idaho, är en amerikansk skådespelare.
Paul spelade rollen som Jesse Pinkman i AMC-serien Breaking Bad, en roll som han vunnit tre Emmy Awards för. Innan dess figurerade han i en musikvideo för Korn samt hade småroller i Mission: Impossible III, K-Pax och National Lampoon's Van Wilder. Han har även gjort en del gästroller i TV-serier och filmer som The Last House on the Left, Medium, The 4400, Close to Home, The Closer, Numb3rs, Big Love, Sleeper Cell och The Price is Right. Han medverkar nu i serien The Path (HBO) säsong 2.


Filmografi i urval
2005 – Point Pleasant (TV-serie) (3 avsnitt)
2006 – Mission Impossible III
2007–2011 – Big Love (TV-serie) (14 avsnitt)
2008–2013 – Breaking Bad (TV-serie) (62 avsnitt)
2009 – The Last House on the Left
2014 – Need for Speed
2014 – Exodus: Gods and Kings
2015 – Eye in the Sky
2016 – Triple 9
2022 – Better Call Saul
2023 – Black Mirror (Beyond the Sea)


Källor


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Aaron Paul.
AMC Breaking Bad biografi
Q&A with Aaron Paul on AMC



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.