Jorma Taccone

Familjeträd för Jorma Taccone

Skådespelare och artister, Författare, Regissörer, Bokförlag, producent , Humorist

AmerikanskFödd Jorma Christopher Taccone

Amerikansk skådespelare, manusförfattare och regissör

Född 29 mars 1977 Berkeley, California , Amerikas förenta stater (47 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Jorma TACCONE (1977)

Mer information

Jorma Christopher Taccone, född 19 mars 1977 i Berkeley, Kalifornien, USA, är en amerikansk komiker, skådespelare, regissör och författare. Han är mest känd som medlem i rap- och komikergruppen The Lonely Island.
Han har också medverkat i tre avsnitt av serien Girls.
Han har varit gift med Marielle Heller sedan 30 juni 2007. Jorma Taccone har fått sitt förnamn från Jorma Kaukonen, gitarrist i Jefferson Airplane.
...   Jorma Christopher Taccone, född 19 mars 1977 i Berkeley, Kalifornien, USA, är en amerikansk komiker, skådespelare, regissör och författare. Han är mest känd som medlem i rap- och komikergruppen The Lonely Island.
Han har också medverkat i tre avsnitt av serien Girls.
Han har varit gift med Marielle Heller sedan 30 juni 2007. Jorma Taccone har fått sitt förnamn från Jorma Kaukonen, gitarrist i Jefferson Airplane.


Diskografi (urval)
Studioalbum med The Lonely Island
2009 – Incredibad
2011 – Turtleneck & Chain
2013 – The Wack Album
Soundtrackalbum med The Lonely Island
2016 – Popstar: Never Stop Never Stopping


Filmografi (urval)
Film
2007 – Hot Rod
2008 – Role Models
2009 – Land of the Lost
2012 – Grannpatrullen
2013 – Grown Ups 2
2014 – Lego filmen
2014 – Bad Neighbours
2015 – Kung Fury
Television
2005–2014 – Saturday Night Live (22 avsnitt)
2012–2013 – Girls (3 avsnitt)
2014 – Gravity Falls (2 avsnitt)
2015 – Parks and Recreation (3 avsnitt)
2016 – Brooklyn Nine-Nine (1 avsnitt)


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Jorma Taccone.
Jorma Taccone på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.