Paige Turco

Familjeträd för Paige Turco

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Jean Paige Turco

Amerikansk skådespelare

Född 17 maj 1965 Boston, Massachusetts , Amerikas förenta stater (59 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Paige TURCO (1965)

Mer information

Paige Turco, född 17 maj 1965 i Springfield, Massachusetts, är en amerikansk skådespelare. Hon spelade April O'Neil i Teenage Mutant Hero Turtles II - Kampen om Ooze och Teenage Mutant Hero Turtles III. Hon har även spelat Melanie Cortlandt i ABC:s såpopera All My Children och Gail Emory i Svart idyll (American Gothic).

...   Paige Turco, född 17 maj 1965 i Springfield, Massachusetts, är en amerikansk skådespelare. Hon spelade April O'Neil i Teenage Mutant Hero Turtles II - Kampen om Ooze och Teenage Mutant Hero Turtles III. Hon har även spelat Melanie Cortlandt i ABC:s såpopera All My Children och Gail Emory i Svart idyll (American Gothic).


Filmografi (urval)
1989–1991 – All My Children (TV-serie)
1991 – Teenage Mutant Hero Turtles II - Kampen om Ooze
1993 – Teenage Mutant Hero Turtles III
1995–1996 – Svart idyll (TV-serie)
1996–1997 – På spaning i New York (TV-serie)
1997–1998 – Ensamma hemma (TV-serie)
2007 – The Game Plan
2009 – The Stepfather
2014 – The 100 (TV-serie)


Källor

Den här artikeln är helt eller delvis baserad på material från engelskspråkiga Wikipedia, 29 mars 2013.


Referenser


Externa länkar
Paige Turco på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.