Gabrielle Union

Familjeträd för Gabrielle Union

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Gabrielle Monique Union

Amerikansk skådespelare

Född 29 oktober 1972 Omaha, Nebraska , Amerikas förenta stater (51 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Gabrielle UNION (1972)

Mer information

Gabrielle Union, född 29 oktober 1972 i Omaha, Nebraska, är en amerikansk skådespelerska som bland annat har spelat med i filmerna Bring It On och Say Uncle.
Gabrielle har också gästspelat i TV-serierna Sjunde himlen och Vänner.
...   Gabrielle Union, född 29 oktober 1972 i Omaha, Nebraska, är en amerikansk skådespelerska som bland annat har spelat med i filmerna Bring It On och Say Uncle.
Gabrielle har också gästspelat i TV-serierna Sjunde himlen och Vänner.


Filmografi (urval)

1999 – 10 orsaker att hata dig - Chastity

1999 – She's All That - Katie

2000 – Bring It On - Isis

2001 – The Brothers - Denise Johnson

2003 – Bad Boys II - Sydney "Syd" Burnett

2003 – Cradle 2 the Grave - Daria

2006 – Det är nåt som inte stämmer - Dorothy

2008 – Ett UFO i New York - Three

2008 – Cadillac Records - Geneva

2016 – Almost Christmas - Rachel


Källor

Gabrielle Union på Internet Movie Database (engelska)
Gabrielle Union på Svensk Filmdatabas


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Gabrielle Union.



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.