Steven Weber

Familjeträd för Steven Weber

Skådespelare och artister

AmerikanskFödd Steven Robert Weber

Amerikansk skådespelare

Född 4 mars 1961 New York City, New York , Amerikas förenta stater (63 år )

Familjeträd

Rapportera ett fel

Detta formulär medger att Du kan rapportera ett fel eller lämna information om detta familjeträd. Steven WEBER (1961)

Mer information

Steven Robert Weber, född 4 mars 1961 i Queens i New York, är en amerikansk skådespelare.
Steven Weber är mest känd för sin medverkan i komediserien Vingar och i Stephen King's miniserie The Shining.
...   Steven Robert Weber, född 4 mars 1961 i Queens i New York, är en amerikansk skådespelare.
Steven Weber är mest känd för sin medverkan i komediserien Vingar och i Stephen King's miniserie The Shining.


Filmografi (urval)
1984 – The Flamingo Kid
1987 – Hamburger Hill
1990–1997 – Vingar (TV-serie) (172 avsnitt)
1992 – Ensam ung kvinna söker...
1993 – The Temp
1995 – Jeffrey
1995 – Farväl Las Vegas
1995 – Dracula – död men lycklig
1997 – The Shining (TV-serie) (tre avsnitt)
1998 – Simpsons (TV-serie) (avsnittet "King of the Hill")
2005 – Jenifer (även manus)
2006 – Desperation
2006–2007 – Studio 60 on the Sunset Strip (TV-serie) (22 avsnitt)
2008 – Farm House
2011 – A Little Bit of Heaven
2011 – Den stora jakten
2012–2013 – Ultimate Spider-Man (TV-serie) (röst; 16 avsnitt)
2019 – Doctor Sleep
2021 – Chicago Med (TV-serie)


Källor


Externa länkar
Wikimedia Commons har media som rör Steven Weber.
Steven Weber på Internet Broadway Database (engelska)

Steven Weber på Internet Movie Database (engelska)



Biografi från Wikipedia ( se original under licensen CC BY-SA 3.0

 

Geografiskt ursprung

Kartan nedan visar platser där stamfäder till berömda personer bott.

Laddar.... Ett fel har uppstått under nerladdning av kartan.